Portfolio


Vorige projecten

Reina's heeft een uitgebreide portfolio van voltooide projecten. Een van onze specialiteiten is het installeren van nieuwe raamkozijnen en deuren. Onze ervaren professionals hebben talloze huizen en gebouwen getransformeerd met hoogwaardige hardhouten raamkozijnen. Elk project wordt met de grootste zorg en precisie uitgevoerd, zodat onze klanten kunnen genieten van duurzame en esthetische resultaten.


Gebruikte materialen

Bij Reina's streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Daarom gebruiken we vaak hardhout voor onze raamkozijnen, wat zorgt voor een lange levensduur en een prachtige uitstraling. Daarnaast hechten we veel waarde aan milieuvriendelijke materialen, omdat we ons bewust zijn van onze impact op het milieu. Voor professioneel kitwerk maken we gebruik van hoogwaardige kit die zorgt voor een perfecte afwerking.

 

Voor meer foto's van onze voltooide projecten, check onze Socials: 


Neem contact op voor een offerte

Benieuwd naar wat Reina's-Klusbedrijf voor u kan betekenen? Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons uw verbouwings- of kluswensen werkelijkheid maken!